Dealer worden

Als bedrijf zijn we voortgekomen uit onze ervaringen in de fietsenwinkel, wat ons unieke inzichten heeft gegeven. Voor ons is een dealer geen nummer, maar een waardevolle samenwerkingspartner. We staan bekend om onze betrouwbare en eerlijke werkwijze. Ontdek nu zelf de voordelen van ons exclusieve dealerschap en maak deel uit van ons Huyser-netwerk.

Laagdrempelig

Wij zijn laagdrempelig in elk opzicht. We zijn altijd blij om onze dealers te spreken en te assisteren waar mogelijk. Daarnaast kun je bij Huyser al voor een klein aantal fietsen instappen. Bij ons ben je als dealer geen nummer, maar een waardevolle samenwerkingspartner.

Samen groeien

Door open en transparant te communiceren hopen wij een betrouwbare band op te bouwen, die toekomstbestendig is. Wij willen groeien als Huyser, maar niet zonder onze dealers. Samen groeien, dat is het doel.

Wij begrijpen

Bij Huyser hechten wij veel waarde aan mensen die met de voeten in de klei hebben gestaan. Hierdoor kunnen we ons goed inleven in de dealer en zoeken we altijd samen naar de beste oplossing.

Vakmensen

Vakkennis staat voorop bij Huyser. Hier werken mensen die de fiets van binnen en buiten kennen. Dit zorgt voor gerichte en goede service. Bij Huyser kom je in contact met vakmensen.

Sluit je aan

Geïnteresseerd in dealerschap bij Huyser? Sluit je dan aan bij het groeiende Huyser dealernetwerk. Sinds 2017 zijn wij bij Huyser bezig om een fietsenmerk te bouwen die er is voor hun dealers. Dealers zijn nota bene onze belangrijkste samenwerkingspartners. Wij hopen te kunnen blijven groeien en dit kan alleen samen.

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht of niet juist ingevuld!
Dit veld is verplicht!
* zijn verplichte velden
Verbindingen zijn versleuteld met SSL, Gegevens worden beveiligd en versleuteld verstuurd.